Nyhet: Berätta din blyga historia för mig.

Om ni kikar uppåt på sidan ser ni att det tillkommit en ny rubrik som heter ”Berätta din blyga historia för mig”. Det är ett projekt jag startat för att samla in den blyga röstens berättelse. Jag vill veta hur ni upplevt och upplever att vara blyga. Jag tror på att man tillsammans blir starkare och att det kan kännas så himla mycket lättare om man vet att det finns andra som varit med om liknande saker. Dessutom anser jag att det bara är vi som har rätt att säga hur vi upplever våra liv och just därför blir alla berättelser unika. På detta vis kan vi öka förståelsen för vad det innebär att vara blyg och komma fram till hur man på ett bättre sätt kan bemöta blygisar i framtiden.

Så välkommen att berätta för mig, just din blyga berättelse.

En reaktion på ”Nyhet: Berätta din blyga historia för mig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *