Vad vill ni ha mer av?

Jag känner att bloggen behöver en uppfräscning, att det behövs något nytt. Så därför vänder jag mig till er och frågar; vad behövs och vad vill ni se mer av i bloggen? Vill ni ha mer bilder? Djupa texter där jag funderar kring olika ämnen? (Isf vilka ämnen?) Matlagningstips? Loppisfynd? Miljösnack? Tips på blyga, introverta länkar? Något fast ämne som återkommer varje vecka? Råd kring hur man kan hantera svåra sociala situationer? Annat?

Skulle bli jätteglad om ni ville dela med er vad ni redan uppskattar i bloggen och vad som gärna får vara mer av! 🙂

2 reaktioner på ”Vad vill ni ha mer av?”

  1. Jag vill läsa mer av allt! 😉

    Men jag tycker mycket om de foton du publicerar, det är fint att du vill visa och jag gillar ju bilder! Matlagningstips är alltid guld! Och råd för olika sociala situationer är ju toppen, verkligen värdefullt. Du skriver ju om att det är okay att vara blyg och tillbakadragen. Det är också viktigt att få läsa tycker jag, och det tål att upprepas för man kan lätt bli för sträng mot sig själv och då fungerar dina ord lite som en motpol (i alla fall för mig 😉 ).

    Sen uppskattar jag att du delar med dig av dig själv, att man får följa med dig lite i ditt liv. Tycker det är en fin sak som gör det personligt.

    Allt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *