Hösten

Jag älskar hösten. Det är nu den rena luften kommer som alltid är frisk. Löven ändrar färg och blir så himla vackra. Nu kan man sitta inne och mysa med filtar, varm choklad och se film hela dagarna.

Förra hösten hade jag ett fotoprojekt där jag torkade löv i alla färger och hade som bakgrund till små meddelanden. Jag är lite sugen på att göra något liknande i år igen. Har ni några förslag på projekt?

Förra höstens projekt

 

5 reaktioner på ”Hösten”

  1. tycker du ska fota ord, starka egenskaper – svart på vitt, som du sätter på trädstammar och fotar. För att det är något av våran grund/stam – det vi är. om du siktar uppåt kanske du kan få med färgglada kronor, eller sätta långt ner och få med fallna löv, eller få med trädens färger diffust i bakgrunden på en stam. Bara ett förslag. Gillar ord i bilder.

    1. Åh, vilket inspirerande och fint förslag! Jag blir direkt fylld med idéer och tankar kring detta. Älskar verkligen det murriga i skogen och det ljus som finns där på dagen är helt underbart att fota i. Berätta mer, vad är det tex för egenskaper du får upp i huvudet? 🙂 Gillar också ord i bilder, det blir starkt tycker jag. Tack för inspirationen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *