Skogblygsel

Idag är en dag jag helst hade varit ute i skogen och fotat. Men jag har massa plugg att beta av så det är det jag ägnat mina vakna timmar till. Ikväll far jag neråt till Småland igen och det känns fint att ha denna helg i bagaget och se tillbaka på. Har varit så himla gott att umgås med familjen och skratta sådär så man får ont i magen. Då känns det inte lika motigt att fara till en tom lägenhet.

Har flera tankar som virrat i mitt huvud idag så en dag när de landat jag ska försöka plita ner dem här och dela med mig. Det handlar om hur jag ser på blygsel, jag tror jag håller på att förtydliga min bild just nu. Jag gillar att fundera men eftersom min hjärna tänker i långa banor brukar det bli att jag tänker i omgångar. Så tankar om saker kan bli färdigtänkta långt efter att jag börjat fundera på dem. Betar av en bit i taget kan man säga ;).

Önskar att ni har en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *