En torsdag

Idag har jag inte varit i skolan. Jag har som sagt sovit så himla dåligt det sista och natten idag var inget undantag. När jag gick upp imorse var jag svimfärdig och insåg att det inte skulle fungera att åka iväg. Gårdagen tog också den enormt med energi så det som behövdes var sannerligen sovmorgon. Vaknade senare  upp med känslorna från innan jag somnade väldigt nära mig och behövde bara slå på tvn för att bli berörd av minsta lilla och få igång tårkanalerna! Men det var ingen tung gråt utan mest känslor som behövde komma ur mig.

Idag är en dag som jag saknar David extra mycket, att få ha honom nära och kunna få ur mig allt till någon som alltid står kvar. Ibland undrar jag vad det är för himla dumheter med att bo i olika städer. Man ska ju vara med den man älskar så mycket man bara kan. Att aldrig ha mer än fem dagar tillsammans på raken och sedan två-tre veckor på distans känner jag ibland blir tufft. Men samtidigt tänker jag att det gör oss mer självständiga och det gillar jag. Tror det är viktigt att vara en person utanför förhållandet också. Att bo i skilda städer gör det enkelt på det viset. Jönköping är min stad och inte Davids. Men idag önskar jag att vi kunde dela på denna stad, att vårt hem var gemensamt. Tänker att det är något vi har kvar att se fram emot.

Nu ska jag ta mig ut och köpa en advokado. Möjligtivs lite kakao också. Och så ska jag ta och fota för första gången på aslänge. Inte dumt alls! Ta hand om er<3

Världens bästaste killar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *