Älsklingsmuggen

Detta är min absoluta favoritmugg som jag älskar att kura upp mig med tillsammans med en filt och varm choklad eller the. Ibland händer det att det hamnar kaksmet i muggen också och det funkar den ypperligt till det med ;). Jag tycker så himla mycket om motivet på dessa muggar och letar ständigt efter fler på second hand och loppis. Har även ett gäng skålar med samma motiv och är väldigt nyfiken på om det kanske finns ännu fler varianter med detta mönster.

Ikväll är jag riktigt trött och tycker det är jobbigt att det bara är måndag. Imorgon ska jag dock till Frälsningsarmén och det känns spännande! Det är en del av en av mina pågående kurser att samtala med folk om hur de upplever socialen och vilket bemötande de fått. Därför kommer jag vara på Frälsis cirkus en gång i veckan och prata med folk. Känns definitivt nervöst och jobbigt och flera tankespöken pockar på min uppmärksamhet. Men jag försöker påminna mig om vad bra det gick när jag var där och pratade med ledarna :).

Ta hand om er så hörs vi imorgon!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *