Fredagsmys

Ikväll sitter jag hemma i sällskap med världens bästa choklad! Nämligen Frazers mjölkchoklad med salmiakfyllning. Älskar både choklad och lakrits så detta känns ju bara rätt 🙂

Tittar på Vem vet mest och känner mig ganska oallmänbildad men gillar att andra får tänka och att jag slipper ;). Haft en lång dag i skolan, var tvungen att stanna kvar efteråt och cyklade hem med den tunga oroskänslan i magen. Tidigare älskade jag att vara själv på helger men just nu är jag i en period där jag snarare är lite rädd för det. Men tänker att jag får försöka släppa ut skiten som behöver komma ut och så kommer det bli bättre sen :).

Tänker umgås med kära internetvänner under kvällen, planera lite för framtida projekt och smaska på mer choklad så en fin fredag får jag oavsett oron. Hoppas ni har en mysig fredag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *