”Internetägare” igen!

Ja förstår ni, nu ÄNTLIGEN har jag skaffat internet så att jag kan spendera kvällarna framför min kära burk igen :). Känns lovely! Så nu ska jag sannerligen försöka ”piffa upp” denna blogg med fler uppdateringar om vad som sker i mitt liv. Har saknat att skriva och känner mig pepp på att komma igång!

De senaste dagarna har jag börjat klura på ett nytt projekt kring mina drömmar. Något väldigt spännande och faktiskt ganska läskigt! Tänker inte spoila så mycket mer just nu men när jag känner mig redo lovar jag att ta med er på den resan :).

Utöver pepp och internetglädje känner jag mig låg ikväll. Känner mig bortkommen, osäker och blir ledsen av att bära på en känsla av ”klumpighet” och att inte känna mig hemma. Gått med en klump av oro i bröstet de sista kvällarna och den tycks inte försvinna ikväll heller. Vet att det beror på olika omständigheter som olyckligtvis sammanfallit men kan inte påstå att det blir enklare att hantera för det. Men jag tillåter det vara så just nu. Sen övergår denna period till en glad period fylld av inspiration och framtidstro, som det brukar vara :). Får hålla fast vid det just nu.

Är i alla fall väldigt glad att vara tillbaka ”for real” här och hoppas att ni fortfarande vill hänga med! *Kram*

4 reaktioner på ””Internetägare” igen!”

 1. Hej bästa du!

  Välkommen tillbaka till intärnätet! 🙂

  Jag har också varit låg senaste tiden och har också ett tryck över bröstet! Jag känner igen mig i dina känslor av oro, osäkerhet, bortkommenhet. Ville bara säga att du är inte ensam och jag vet hur det känns! Kanske du ska skämma bort dig med en massage eller någon anna mysig SPA behandling någondag? Det gjorde jag idag och känner mig mycket lugnare och behagligare till kropp och själ!

  Sköt m dig och ta hand om dig i helgen! Spännande vad du har för nytt drömprojekt på G-ser framemot att höra mera!

  Kram,

  Petra

  1. Jo, det är allt lite skönt att höra att man inte är ensam! Skönt att SPA-besöket gav dig nyvunnen ro i själen :). Önskar jag kunde unna mig det men har verkligen inte råd just nu :/. Ska dock mysa med massa ljus, god mat och något snacks ikväll framför tvn 🙂 KRAM!

 2. Kommer verkligen hänga med här! 🙂 Spännande med nytt projekt, ser fram mot att få höra om det så småningom! Ha allt så gott! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *