Jag lever!

Jag tänkte att det var läge för att skriva en rad och berätta att jag fortfarande lever och mår bra :). Har fortfarande inte fixat internet hemma i lägisen men är i väst just nu så då har jag tillgång till lite mer kontinuerligt internet istället för bara korta stunder på biblioteket.

Skolan har kört igång på riktigt och vi har spännande kurser vilket känns skönt. Jag saknar inte sommaren allt för mycket utan tycker att det känns bra att hösten är på ingång. Det är något speciellt med ”nystarter” som varje hösttermin bjuder in till. Det känns uppfriskande! Och på tal om uppfriskande så är det något man kan kalla vindarna som blåser nu, det är kyligt och ruggigt. Ser fram emot den riktigt rena höstluften och de där soliga vackra dagarna när löven ändrat färg.

Nu ska jag ta och poppa lite popcorn och sen ska vi kika på Band of Brothers. En skön och mysig kväll helt enkelt!

 

En reaktion på ”Jag lever!”

  1. Låter fint att det är spännande kurser! Det är så mycket roligare att gå till skolan då, tyckte jag i alla fall. 🙂
    Ha allt så gott, och ha det bra i väst!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *