Frånvaro och tips

Nu har det varit väldigt dåligt med inlägg här de senaste dagarna. Jag har ärligt talat inte haft någon inspiration till att skriva och då låter jag det hellre stå tomt. De senaste dagarna har jag spenderat i väst och myst med katt, blivit omhändertagen med mat och fotbad, träffat en vän på stan, trånat efter min drömtavla, folkbokfört mig på den nya adressen och sett på serien Jericho. Fina och lugna dagar!

Idag har jag börjat skolan och det kändes helt okej. Kursen vi läser nu är på engelska och handlar om socialt förändringsarbete – spännande och givande. Nu är jag dock hemkommer i Östergötland igen (får nyckeln till lägenheten på torsdag så flyttar in först då) och det är så skönt att vila på hemmaplan med alla välbekanta dofter och ljud :).

Ikväll har jag något bra att dela! Fick nämligen ett väldigt intressant artikeltips från en vän. Det är DN som har börjat med en artikelserie som vänder sig till Introverta :). Än så länge har jag sett att det kommit två stycken varav en de intervjuat Susan Cain i (författaren till Quiet!) och i den andra en man som själv är introvert som tror att de introverta personlighetsdragen är på frammarsch igen. Under den andra artikeln kommer även en del där Susan Cain samlat en lista på vilka fördelar introverta har. Väldigt läsvärt alltihop!

Del ett: Introverta får stimulans av tystnad
Del två: ”Introverta ideal är på väg tillbaka”

3 reaktioner på ”Frånvaro och tips”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *