Orosmagen

Idag har jag pluggat statistik så mycket att jag tror att allt går att mäta och redovisa i tabeller och diagram ;). Det är inte det roligaste ämnet att studera men heller inte särskilt svårt. Passande pluggdag eftersom kroppen har ganska mycket träningsvärk och vädret inte varit det mest inbjudande.

Just nu vill jag bara komma igång med skolan för att jag är så förvirrad kring hur min första kurs kommer se ut. Har läst schema och studieguide men har ändå inte fått känn på hur hög belastning det kommer vara. Samtidigt fick jag inatt orosmage igen och började fasa inför en höst i en stad där jag inte känner någon. Jag ogillar verkligen att vara ensam när jag själv inte har valt det, när det går flera dagar utan att verkligen prata med någon och man känner sig värdelös. Jag har inte kommit in i den klass jag bytt till och inte lärt känna någon att hänga med på fritiden. I våras gick det an eftersom jag ändå for iväg ofta och kände att jag har många vänner ändå på distans. Men jag vill gärna träffas och umgås med folk lite oftare än jag gjorde då, hitta på saker och verkligen samtala. Lite rädd för att jag inte kommer träffa någon. Men jag försöker prata med mig själv och säga att det bara är en rädsla, inte ett faktum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *