Myslördag

Denna dag innehåller samtliga ingredienser för att få kallas för en riktig myslördag. I morse vaknade jag till regn och av ett Godmorgon från min finaste Ida i bädden bredvid. Som grädde på det fanns det framdukad frukost.

Sedan for vi tillsammans på secondhand-runda. Denna söta barnbok hittade Ida. Finns redan små planer på högläsning ur den eller någon annan passande mysbok senare under kvällen. Själv köpte jag ingenting förutom ett par lakan.

När vi kom hem möttes vi av mammas sommarsoppa och hembakta bullar. Så himlans gott!

 

Nu ligger vi i varsin bädd med varsin vetekudde, smälter maten och samlar på oss ny energi medan vi lyssnar på sommar i P1 med Elsa Billgren. Perfa känner jag!

Hoppas ni också har en lördag där ni får fylla på er energi 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *