Orolig på en fredag

Igår blev jag bjuden på restaurang! Det händer banne mig inte ofta att denna människa beger sig ut på sådana äventyr men igår blev jag alltså bjuden. Det satt himla fint att bara få sätta sig och vänta på maten och sen inte ens titta åt disken. Vi åt thaimat och det var jättegott.

Senare idag ska jag resa hemåt, runt fyra. Idag har jag ont i magen och är orolig. Inte för resan, men för att jag inte hittat något boende än. Blir alldeles nojig och rädd för hur det ska ordna sig. Och ofta när jag börjar oroa mig för något så blir jag orolig för annat också. Så nu sitter jag och målar upp skräckscenarion för skolstarten och hur tung hösten kommer bli. Blir nervös av att logga in på internetbanken och se att pengarna bara försvinner. Har flera mail jag inte har svarat på och pulsen går upp bara av att tänka på det.

*Djuuuupt andetag*

Bäst att inte fastna i detta orosmoln. Flera saker som faktiskt löst sig och ikväll får jag träffa min underbara norrländska vän Ida! Sådan glädje att ha vänner som hon :).

Så. Nu känns det lite mindre som att allt kommer gå åt helvete. Ska lägga upp min annons på blocket igen så håller vi alla tummarna för att det kommer upp något svar från någon rar människa som vill hyra ut rum eller lägenhet!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *