Pepp och glad

Jag är så himlans pepp för höstens gruppchatt att jag knappt kan bärga mig. Anmälningarna har börjat trilla in så smått och jag tror denna omgång kommer bli kalas den med!

Ikväll har jag åkt inlines. Och hör och häpna; jag var inte så dålig alls på det! Roligt var det också. Jag ramlade inte ens! Vilket nog var himla tur för jag anar att jag inte hade tyckt det var lika roligt då ;). Det jag dock är ganska dålig på är att bromsa.. Och det anar jag är ganska bra att kunna om man ska ge sig ut i trafiken.. ;). Får ut och öva mer imorgon nu när jag är så pepp!

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt medan David fixar middag. Han tyckte jag skulle få tid att bara rå om mig själv efter den intensiva helgen och långa resan igår. Jag bara tackar och tar emot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *