Problemlösning

Idag är en dag som jag tar tag i massa saker som jag skjutit på ett bra tag. Måstesaker som är jättetråkiga men som man verkligen måste göra. Saker som bara blir tunga att bära på när man inte tar tag i dem. Idag har jag inte löst något av det men jag har åtminstone skickat iväg ett gäng mail och försökt börja lösa det. Det finns fortfarande en oro i magen men axlarna är lättare.

Det jag försöker lösa är dels boende till hösten (vet ni något boende i Jönköping så tveka inte att höra av er!). Sen dels att få tag på en person som har erfarenhet av socialtjänsten eller annan samhällsservice som vill ställa upp och ha kontakt med mig under höstterminen. Det ingår i vår kurs att ha en sådan kontakt för att lära oss mer om hur människor ser på samhällsinsatser och hur de har blivit bemötta. Känner du dig träffad och skulle vara sugen på en sådan kontakt (man ses sex gånger på en termin, tror dock man kan skypea eller telefonera också) får du gärna höra av dig till mig :).

Ni når mig på: Helena@blygamyran.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *