Höstens gruppchatt!

Nu är det dags att anmäla sig till höstens gruppchatt för blyga, sociala fobiker och introverta!

Gruppchatten pågår under 13 veckor och vi hörs en gång per vecka, cirka 1,5 – 2 timmar per gång. Vi varje möte har vi ett speciellt ämne vi samtalar kring, såsom; självbild/tankemönster, vilka situationer man tycker är svåra, vad som är bra med att vara blyg och introvert osv. Jag har lett två gruppchatter förut och det har alltid varit en väldigt fin stämning mellan deltagarna och det har varit givande för alla att få prata med personer som har förståelse och som vet vad man pratar om. För att läsa mer om hur chatten fungerar kan man kika här.

Denna höst finns det plats för tio personer eftersom det finns möjlighet till två olika grupper. Alltså kommer det startas två gruppchattar om intresset finns. Jag kommer leda den ena och min vän Linnea kommer leda den andra. Linnea har själv erfarenhet av blygsel, själv deltagit i en gruppchatt och är väldigt duktig på att skapa ett lugn i en grupp.

Viktigt att tänka på innan man anmäler intresse är att man tar detta seriöst och verkligen känner att detta är något man har tid för. Chatterna tar alltså cirka 2 timmar en gång i veckan och däremellan har vi ibland läxor. Det krävs att alla engagerar sig för att det ska skapas en trygghet i gruppen. Tidigare har vi haft chatterna klockan 20 på söndagskvällarna men detta är dock flyttbart. Exakt datum när det startar är ännu inte fastställt men preliminärt startar vi 2:a September!

Låter detta intressant får ni gärna höra av er på min mail: Helena@blygamyran.se och anmäla ert intresse! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *