Helgen som varit

*Trött men glad tjej vinkar hej*

Nu har våra kompisar begett sig hemåt och vi kan se tillbaka på en jättefin helg. Igår åkte vi till Kornettgården som jag skrev om härom dagen och det är verkligen ett ställe jag kan rekommendera er att besöka om ni får möjlighet. Det fanns massa grejer att kolla på och man blev väldigt nostalgisk när man hittade saker som tog en tillbaka till ens barndom.

Eftersom det är jag som ”dragit” i träffen så har det varit mycket att tänka på och jag har varit oroad för att vara en dålig värd. Men det har gått över förväntan och jag tror att både jag och våra gäster trivdes :). Jag tycker verkligen att det är roligt att organisera och även om det är mycket som ska fixas så får man himla fina saker tillbaka när man umgås med vänner man tycker om.

Idag är jag som sagt väldigt trött och vi ska ta en lugn dag. Ikväll är det final i handboll som Sverige är med i och det ska vi såklart titta och skrika på 😉 Hoppas ni också får en skön söndag!

2 reaktioner på ”Helgen som varit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *