Home sweet home!

Nu är jag hemma i öst igen och jag är glad och mår bra. Det känns fint! Jag trivs oftast så himla bra här. Tyvärr har jag mycket att göra och hinner inte skriva så mycket i bloggen fastän jag vill och har suget.

Denna helg kommer ett gäng vänner och vi ska umgås och ha det trevligt. Imorgon ska vi antingen bada och spela kubb och badminton eller åka till ett museeum som heter Kornettgården. Det tror jag är ett ställe som jag varmt kan rekommendera fastän jag inte varit där än ;). Får berätta mer om vi far dit!

Jag ville kika in och berätta läget och önska er en jättefin helg! Jag kommer förmodligen inte skriva särskilt mycket i helgen men nästa vecka får det banne mig bli bättring 😉 Så vi hörs då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *