Att inte hyckla om livet

Idag taggar jag för morgondagens hemresa. Trots att jag och David varit tillsammans i ett år så har han bara varit i öst en gång tidigare. Så jag har massa favoritplatser att ta honom till. Jag hoppas på varmt väder så att vi kan bada i ”vår” sjö och på revansch i kägel! (Förlorade senast vi spelade -.-)

Jag vet inte om det har märkts i bloggen men jag har haft en låg period den senaste veckan. Det gör att min inspiration till att skriva blir lägre än i vanliga fall. Och eftersom jag nästan hela livet varit sådan, att livet gått i tydliga upp- och nerperioder, kommer det säkerligen vara något som präglar bloggen framöver också. På ett sätt får jag dåligt samvete för att bloggen blir ”tråkigare”. Men på ett annat tycker jag det känns viktigt att inte hyckla med livet och sätta på en fasad av att allting är härligt hela tiden. Jag tror det kan hjälpa andra som mår dåligt, att slippa känna att alla andra är så jäkla lyckliga. För den känslan kan göra saker mycket jobbigare. Det vet jag själv (klickade just ner facebook för att jag höll på att bli tokig på alla glada och lyckade statusar…).

Tänkte bara jag skulle dela detta med er. Så ni vet vad det är som händer ibland. Nu ska jag bege mig neråt på stan och handla lite och ha ensamtid, me like!! :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *