Regnrusk

Här öser regnet ner varje gång vi tänker gå ut men lugnar sig när vi sitter skönt i soffan. Tar det som ett råd om att stanna inne ;). Blir lite tjurig eftersom magen nu börjar bli ganska duktigt hungrig och kräver mat på bordet. Avskyr när planeringen sviktar och man går och handlar hungrig. Ingen bra grej alls. Stor risk för att det slinker ner en och annan gottegodis i korgen denna gång.

I vanliga fall gillar jag regn. Det gör rent och ger liv. Luften blir så otroligt frisk och man kan gå och gråta utan att någon lägger märke till det. Jag får ibland regnryck och springer frivilligt ut i ösregnet och hoppar i varje pöl som finns. Det är befriande och härligt, som att vara barn igen ;).

Men nu har det lugnat sig så nu ska vi bege oss. Vi höres!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *