Samarbetspartners!

Jag har under förmiddagen suttit och planerat inför höstens gruppchatt och jag blir så PEPP och GLAD! Detta är verkligen vad min själ mår bra av och det känns så himla spännande och roligt att det snart är dags för en ny omgång. Samtidigt känns det frustrerande att jag inte har all tid i världen, att jag inte hinner ha fler gruppchatter. Jag vill nå så många men med en utbildning som går på heltid fungerar inte det just nu.

Därför vill jag hitta fler som vill leda gruppchatter, alltså bli gruppchattsledare! 

Så just nu söker jag DIG som har erfarenhet av blyghet och/eller social fobi. Jag söker dig som vill vara med och verka för en positiv bild av den tysta personligheten. Dig som vill leda en grupp via msn och som har fallenhet för att låta alla komma till tals. Du som kan planera och strukturera och kan ta ansvar.

Detta är verkligen något roligt och jag har haft två jättefina terminer av gruppchatter. Det är egentligen inget svårt eftersom jag redan planerat in vad de flesta mötena skall handla om utan handlar mest om att finnas där och skapa en trygghet i gruppen. Jag kommer alltid finnas via mail och msn för stöd och vi hjälper varandra med saker som blir svårt. Hör gärna av dig till Helena@blygamyran.se om du är intresserad!

Jag hoppas vi hörs 🙂
/Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *