Ont

Idag är det onsdag och idag har jag rejäl värk. Mensvärk. Känner bara för att krypa ner i sängen igen och läsa böcker, nöta framför datorn och glömma att jag borde ”ta vara på vädret”. Så det är precis det jag har gjort.

Känner att humöret börjar bli påverkat av värken och lyssnar därför mest på arg musik. Det brukar hjälpa till att få ur skiten så att jag kan släppa det sen och återgå till att vara snäll och lugn ;). Min bästa vän dessa dagar är min vetekudde. Älskar att värma den i mikron och sen ha den varm mot magen. Den i kombination med ipren och min säng är min räddning när värken är som värst.

Nu har iprentabletten kickat in litegrann så jag ska nog passa på att försöka få i något i magen när inte värken helt trycker undan hungern.

2 reaktioner på ”Ont”

  1. Jag kan säga att jag är i samma sits som dig Helena men har dock inte ont. Är bara allmänt arg och irriterad sen typ 3 dagar tillbaka!:P..Tur att jag är ledig idag och imorgon så jag kan ta det lugnt <3

    Krya på dig-Kram,

    /Petra

    1. Åh, dessa humörsvängningar alltså! I efterhand är det mest komiskt men när man är i det är det himlans jobbigt! Låter skönt att kunna ta det lugnt, det kan som tur jag med! 🙂 Krya på dig-Kram tillbaka!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *