VÄLKOMNA

Jag ser att antalet läsare på bloggen har ökat de senaste dagar och vill därför hälsa alla nya varmt välkomna hit! Det är så roligt att ni blir fler!

Är ju nyfiken på er så om ni vill får ni himlans gärna skriva en kommentar och säga hej och berätta något om er 🙂

Ibland kan det vara enklare om någon annan börjar, så därför kan jag dela med mig lite om mig 🙂 Till exempel  tycker jag mycket om att spela badminton med mina nära och kära, särskilt när det är sådär himla jämnt och man har ett flyt i spelet och aldrig vet vem som ska vinna. Jag har en stor kärlek till marsvin och deras prat. Jag älskar varm asfalt efter att det har regnat på sommaren. Jag kan vara själv i många timmar innan jag blir uttråkad och hittar jag en bra bok slukar jag den och pausar bara för mat och toabesök. Och så älskar jag att komma hem efter att man varit iväg på något, det är nog det bästa med hela grejen att hitta på saker, att få komma hem och vila med sig själv eller någon bra person 🙂

Åter igen. Varmt välkomna hit! Jag hoppas ni ska trivas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *