Dagar av bär

Nu är det den tiden på sommaren när alla bär mognar och exploderar i mängd. Mina favoriter är de röda vinbären. Helst tillsammans med en mosad banan och mild yoghurt. Eller i en vinbärskaka. Sen tycker jag färska hallon är något extra och passar fint till glass. Både igår och idag har jag njutit av trädgårdens tillgångar!

Igår firades det att min sista arbetsdag var gjord med chokladkrossglass, hallon och chokladkex. Ljulans för smaklökar och mage och fin sockerkick efteråt 😉

Denna förmiddag har jag njutit i solen med en god bok och en hel skål av egenplockade vinbär. Kan lova att det inte var svårt att sluka alla själv. Så himla mums! Dessutom prövade jag vinbär på chokladgröten till frukost och det var inte alls fy skam. Har ni bär i närheten att plocka av tycker jag absolut ni ska passa på. Och snåla inte med att äta medan ni plockar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *