Second hand, bad och sallad

Secondhandrundan resulterade i en klänning och en kofta för 25 kronor tillsammans. Helt tokigt billigt i den butiken! Men i slutet var vi alla så varma och sega att det fick bli en piggelin och sedan hemfärd.

Väl hemma började jag med maten, som blev en grekisk sallad, något som nog syns på ingredienserna 🙂 Visst blir det härliga färger med grönsaker? Bara älskart!

Ikväll blev det ännu ett dopp tillsammans med mamma och det var så himlans skönt nu när vattnet blivit uppvärmt hela dagen.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kikar runt på olika ställen att åka på minisemester till. Har ni några bra tips på vad som är roligt att hitta på? Jag är inne på att besöka gårdsbutiker och loppisar, vandra, bada, sola, cykla, besöka ovanliga och vanliga sevärdheter. Vi ska semestra i västra Sverige; västergötland/bohuslän/dalsland någonstans. Så har ni tips just där får ni gärna hojta!

 

2 reaktioner på ”Second hand, bad och sallad”

  1. Hej! Hamnade hos dig efter att ha tittat på en film om blyghet på YouTube där du länkat. Blev helt tagen av din hemsida. Känner igen mig i så mycket. Har oxå gjort efterforskningar i ämnet och funderar på att börja blogga under samma tema. Du inspirerar verkligen! Sedan tonåren har jag kämpat i motvind med blygsel, och har inte forsonats med den. Jag hoppas din sida lockar till sig många nya läsare, här har du en.

    1. Hej Sara! Blir alldeles glad av din kommentar! Vad roligt att du hittat hit och att du gillar hemsidan 🙂 Att kämpa med blygsel är verkligen något jag känner igen mig. Jag hoppas att hemsidan kan hjälpa fler att dels komma till ro med det och se att det är något fint och dels att finna stöd i de sociala situationer man känner ett behov av att jobba på för att öka livskvalitén. Åter igen, kul att du hittat hit! Och funderar du fortfarande på att blogga är det något jag gärna länkar till 🙂 Allt gott /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *