Fallens dagar

Denna helg är det Fallens dagar här i stan. En stadsfestival och massa musik och andra aktiviteter med andra ord. Igår begav vi oss för att se Treva och The Booze Brothers.

Banden spelade på Folkets hus där man får sitta vid bord och kan beställa både tilltugg och dricka. Jag föredrar det sättet att lyssna på musik än att stå upp och trängas. Jag kan ha svårt för mycket folk och då är det skönt att få sin egen plats. Plus att alla ser så mycket bättre när man sitter ner. Jag märker att min starksköra och introverta personlighet trivs bättre i dessa miljöer.

Jag gillade Treva jättemycket. Tre unga killar i toppluva från Falun som spelade skicklig folkmusik och hade sköna mellansnack. Kika in dem på deras hemsida vettja! Booze Brothers var också bra, mycket fart och go bas! Men volymen var på tok för hög för mig. Kände hur ljudet tog sig in i kroppen på ett obehagligt sätt som gjorde mig stel och obekväm. Har för mig att jag läst om att Starksköra eller introverta (minns inte vilket) har känslig hörsel och det kan jag definitivt vittna om. Men vet ni hur man löser det? Papperstussar! Det tar bort de högsta tonerna vilket gör att iaf jag kan slappna av mycket mer. Sedan när de tog paus begav vi oss hemåt. Jag var ganska energitömd. För även om jag hade haft en jättefin och mysig kväll så tar trängsel, surr och ljud mig väldigt trött.

Väl hemma blev jag ompysslad med mat och filt och så tittade vi på lite Prison Break. Det är nog nästan det bästa med att gå ut och roa sig, att komma hem och få känna sig nöjd med att man utmanat sig själv samtidigt som man får återhämta sig i lugn och ro med sin favoritmänniska.

Ikväll ska vi bege oss på Timbuktu och jag har redan tjingat mig på en milk shake! Ser fram emot det men också att komma hem igen 😉 Vad ska ni göra denna helg?

En reaktion på ”Fallens dagar”

  1. Hej Helena!

    Jag håller helt med att det bästa som finns är de dagar man utmanat sig själv och kommer hem med en varm känsla i magen och hjärtat, att YES- I did it! Man växer och stärks! Att vila i den känslan är extra skönt efter dagar som du just beskrivit!

    kram

    /Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *