Loppisfyndaren

Under helgen var vi iväg på secondhand runda och jag fyndade tre ypperliga saker.

Det första jag hittade var denna underbara klänning/tunika för 65 riksdaler. Den är som gjord för mig, precis sådana typ av kläder som jag älskar. Den är enkel men ändå söt med alla virkade detaljer. Färgen grå är perfekt för min röda hy att ha som bas och det kan man kombinera med mjuka toner såsom puderrosa och mellanturkos.

Nästa kap var denna söta och snygga väska! Den har ju världens bästa gröna ton och är perfekt att resa med när man inte behöver ha med sig så himlans mycket. 30 riksdaler gick den på.

Sist fyndade jag en perfekt kokbok till mig själv. Jag älskar nämligen pasta och när jag hittade en vegetarisk pastabok för tio ynka kronor vore det bara dumt att inte slå till! Har redan hittat massa recept att dregla över.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *