Björn Ferry

Alltså jag fick lite pippi på Herr Ferry efter att jag skrev om han. Sett flertalet youtubevideos och checkat in mannens videoblogg. Kul som korv är han! Men bästa jag hittade måste ju vara en artikel där man samlat hans bästa citat. Här kommer ett utdrag av dessa:

”Försöker lägga upp en ny videoanalys. Internet strejkar i huset. Nån av brudarna som porrsurfar?”. På twitter om teknikbesvär.    

”För mig får det gärna bli dödsstraff eller alla fall en upprepad pungspark för alla dopningsbrott.” Om de 30 aktiva som stoppades från att tävla på OS.

Björn Lind kallar mig mediahora. Han skulle ha kört Zlatan-grejen och tackat nej till en sån här intervju.” Om en intervju Ferry gjorde med Norrköpings-Tidningar.

”Bara att bita tag i hans rövskägg.” Om att haka på tysken Wolf i stafetten i VM i Östersund 2008.

”Han skulle kunna åka förbi vallen och glömma att skjuta.” Om att Carl Johan Bergman inte minns vad han gör under tävling.

”Det är bara ouppfostrat att bryta skidor och strunta i att prata med folk.” Om att visa känslor efter ett lopp.

”Ni kommer aldrig att få se mig stå och grina.” Om att visa känslor efter ett dåligt lopp.

”De är nog glada och stolta. Annars brukar de mest vara rädda att man ska göra bort sig.” Om vad människorna hemma känner efter OS-guldet.

”Man måste sjunga. Man kan ju inte stå där som fotbollslandslaget.” Om att han så gärna sjöng med i nationalsången på medaljpodiet i Whistler.

”Bor man i Afrika och får sitt första kylskåp, då är det liksom en jättestor skillnad i livet, men ett andra… okej, det är bra men det är inte helt nödvändigt.” Om att redan ha ett OS-guld och inte vara besviken över att det inte blev ett till.

”Det tror jag inte. Han är som ett reptildjur, som en pytonorm som käkat en ko, så ligger han i tre veckor och bara jäser.” Om Mattias Nilsson får sova efter en stafett.

Men bästa må ju ändå vara den med rövskägget… Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *