Sol och mobilt bredband

Sitter här och njuter av en kvarts ”behöver inte börja göra något vettigt än”. Oerhört skönt att känna så. Idag kikar solen fram så troligtvis blir jobbdagen lite roligare då man kan bege sig ut och promenera.

Förresten, det är ingen som läser denna bloggen som är i behov av ett mobilt bredband? Jag tänkte ringa  igår och säga upp mitt men det var tydligen tre månaders uppsägningstid.. Jag som ville bli av med det på dirren.

Just nu har jag nämligen två mobiler (de flesta jag känner har halebop precis som jag men min kära partner har tre så det billigaste var att skaffa en till mobil med ett tre kontantkort) samt ett mobilt bredband från telenor. Jag börjar känna att det både är osmidigt och oekonomiskt att jag inte har allt på samma ställe. Bättre att skaffa en mobil som kan ha två simkort och som har mobilsurf. Har hittat bra erbjudanden på halebop.se men jag tjänar fetminus på det om jag fortfarande har kvar det mobila bredbandet.

Det är från telenor som sagt, kostar 199 kronor i månader och fungerar klanderfritt. För det mesta fungerar det till och med på tåg! Finns ingen bindningstid kvar som jag hade förut men dock tre månaders uppsägningstid. Så. Om någon är intresserad är det bara att maila eller skriva en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *