Pepprering

Idag ska jag börja jobba igen och det känns ju sådär lagom segt och opeppat. Så därför lyssnar jag på partarmusik, unnat mig favoritfrullen och planerar för augusti när ledigheten helt är min. Faktum är att jag bara har sex pass kvar. Även om de är långa, mellan 18-24 timmar, så känns det så himlans futtigt!

Eftersom jag älskar listor tänkte jag skriva ner vad det är jag ser fram emot den närmaste tiden, för det är dettaaaaaaaa:

  • Åka och hälsa på mormor och syster tillsammans med mamma i helgen.
  • Förhoppningsvis träffa en kär vän nästa vecka.
  • Planeringen av en kompisträff jag drar i som går av stapeln i augusti.
  • Ettårsfirande med David, fina fina David, i slutet på Juli!
  • Lönen som kommer välbehövligt i slutet på juli.

Vad ser ni fram emot? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *