Krönika om blygsel

I förmiddags fick jag ett sms av en vän som tipsade om en krönika av Linda Skugge. Jag blev såklart nyfiken så jag slog igång datorn och letade reda på den. Och jag blir glad varje gång jag får läsa ord av människor som har förstått sig på oss blyga. För Linda skrev inte att man som blyg måste göra om sig och bli pratig och klara av att stå på scen. Nej, hon kritiserade det där syn- och tankesättet. Istället förklarade hon att det viktigaste för ett blygt barn är att få höra att det är okej att vara som man är. Att man har sitt eget sätt och att det är okej och lika bra som andra sätt.

Så himla fint och börja dagen med en sådan krönika. Klicka på bilden för att läsa!

En reaktion på ”Krönika om blygsel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *