Nytänkande reklam

Jag har en förkärlek till lappar. Mamma har så länge jag kan minnas alltid skrivit lappar och lagt på köksbordet. För det mesta står det om vad det är tänkt för mat och att hon önskar oss en bra dag. Ibland står det bara att hon tänker på en. Sånt är så fint så man blir varm! Älskar på grund av detta själv att författa lappar och gör det gärna till mina nära och kära, helst undangömt någonstans så de hittar dem när de minst anar det.

Jag tänkte att jag kunde använda dessa lappar till att göra reklam för hemsidan. Jag ska nämligen snart lämna tillbaka en bok som handlar om just blygsel och social fobi, så reklam för hemsidan passar ju ypperligt. Så här tänkte jag göra:

Lappen.

Plus boken.

Blir såklart detta tillsammans!

Jag hoppas att den som lånar boken härnäst hittar lappen och in till min lilla sida. Finurligt, eller hur? 😀

2 reaktioner på ”Nytänkande reklam”

  1. Tycker det låter som ett ypperligt sätt att göra reklam på, för hemsidan är bra och fint om fler hittar den! Och känns fint att lappen är handskriven, det blir direkt en personlig inbjudan! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *