Vad jag gillar just nu

  • Att ha ett jobb där man kan kolla på EM-finalen i fotboll. Kom fram till genom sms och diskussion om vem som var underdog att jag hejar på Italien. OCH vem älskar inte pasta, pizza och italienska sköna, stora gester? 😀
  • Sena ljusa sommarkvällar
  • Mina fem år gamla jobbarskor som still going strong 😉 Värsta kvallan på dem och  det vore det bästa med dem… MEN eftersom de glittrar och partar till mina arbetsdagar måste jag ju säga att det är silverglanset som är bäst! 😀
  • Att det nu bara är 2,5 dagar tills jag beger mig väster ut och att när jag går av mitt pass på onsdag morgon har jag jobbat hälften av alla mina pass.
  • Kommentarer på bloggen, blir alldeles varm och glad i själen!
  • Att vara så trött att jag med säkerhet vet att jag kommer somna gott inatt.

Toodles!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *