Kvällsmelankoli och jordgubbar

Har ni varit med om att alla låtar tycks handla om just något ni får ont av? Som när man upplevde den första påstådda förälskelsen och blev besviken. Handlade inte alla låtar om det då? Och just om en själv, förälskelsen och ens egen situation? Jo. Så kändes det verkligen.

Ikväll pockar känslor och minnen på som jag helst vill glömma. Ni vet sånt där som man vanliga dagar inte tar notis på men som känsliga stunder blir världens största sår i hjärtat? Och all musik jag lyssnar på blir just låtar om det som gör ont. Förstår inte hur jag lyckas välja precis dem?

Utöver en stunds nederlag har dagen varit fin. Har ätit mängder med jordgubbar, glass och kladdkaka. Besökt biblioteket, sett framgång i friidrott och skrattat framför serie med bror. Tummar upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *