Tid för färg

Hittade denna snygga klädhög och bestämde mig för att föreviga den eftersom färgerna passade så himlans bra ihop. När det kommer till kläder är dessa mina första färgval, ofta i kombination med grått. Jag har en ganska röd hudton på grund av mina eksem och tillsammans med mina blåa ögon och blonda hår blir kalla och mjuka färger väldigt bra för mig. Det både tonar ner det röda och förstärker ögonens färg.

Dessutom tycker jag färgerna är ruggigt snygga bara som de är. Det är färger jag gärna inreder med också (kanske är det en underliggande önskan att miljön jag befinner mig i ska göra mig snyggare ;)), gärna med mörkt trä och mycket mysbelysning som ljusslingor och ljuslyktor. Om jag kommer ihåg när jag kommer hem imorgon ska jag ta fram en bild från mitt rum när jag bodde uppe i Umeå som kan belysa vad jag menar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *