Morgonsfundeluring

Idag är det dags att jobba igen. Känner mig föga peppad. Men solen skiner åtminstone så jag hoppas det håller i sig så att vi kan ta en långpromenad på kvällskvisten.

Jag vet inte om det är min flyktpersonlighet som gör att jag redan nu känner att jag inte vill jobba med samma sak nästa år. Eller så beror det på att det inte började så bra. Eller så har jag överskattat min förmåga att klara av att arbeta ensam. Men jag tror jag gillar att arbeta själv på ett annat sätt, inte ha hela ansvaret för en person som är i så stort behov av mig och att jag gör rätt. Jag föredrar att sitta vid datorn och nöta mina idéer i timmar.

Men nu är magen så hungrig att jag måste ta mig ur sängen och lägga något i den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *