Sovardag

Igår gick jag av mitt 26-timmarspass och imorse hade jag bara ett tvåtimmarspass från 6.30-8.30. Inser idag att dessa första arbetsdagar verkligen tagit musten ur mig. Sov fyra timmar när jag kom hem och ytterligare två på kvällen. Varit jättetrött och utmattad. Så trots den dagliga sömnen tror jag inte det blir svårt att sova inatt.

Känner mig ganska inspirationslös, uttråkad och less sen ett tag tillbaka. Som att livet blivit tommare. Vet inte varför. Känner mig inte deppig längre som jag gjorde förut men jag känner mig heller inte peppad eller taggad på något. Antar att det handlar om en svacka. Hoppas sannerligen på att komma ur den snart. Avskyr att vara så här låg under en sådan lång period.

Imorgon ska jag i alla fall bege mig på second hand-runda och fota massa kläder som jag ska sälja på tradera. Sånt är kul. Särskilt när man inte har så mkt pengar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *