Hemmalandat

Tack vare fina internetvänner och en hjälpande pojkvän fick jag ur mig en massa tårar och hemska känslor jag bar på igår kväll. Jag kände mig verkligen som en kass människa. Men det hjälper att få ur sig. Och att få höra att jag inte alls är så kass som jag själv tror. Att andra gjort liknande misstag. Att det ändå är fint att jag bryr mig om att göra rätt för en annan människa. Och på det viset har jag idag lite nya perspektiv och ny energi.

Jag kom hem vid halv elva efter att ha handlat med mamma och bror inför dagen. Kramade om min fina mormor, lyssnade på familjens surr och kryssade över en dag på jobbschemat. Sen gick jag och sov en stund. Välbehövligt! Man kan säga att jag känner mig som en helt annan människa än hur jag kände mig igår.

Nu ska jag bege mig och äta samt fota lite så ska jag bjuda på ett midsommarinlägg senare. Såååå stay tune 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *