Überhesan

Har känt ett par dagar tillbaka att det börjat ”växa” något i halsen och idag är jag så hes att jag ibland bara väser och inte får fram orden. Som tur är gör halsen inte alls ont just nu och jag hoppas det fortsätter på den vägen.

Idag ska jag jobba på egen hand för första gången. Alltså for real utan någon ordinarie vid min sida som tar hand om lilla mig. Känns nervigt och jag nojar för allt möjligt men samtidigt är det hiskeligt skönt. Jag gillar att jobba själv. Det är en frihetskänsla att inte känna ett krav på att vara social och trevlig. På så vis kan jag fokusera än mer på min brukare och se efter hennes behov.

Jag ska jobba ett mastodontpass från 13 idag tills 09 imorgon, jag sover alltså där. Men eftersom man får ha med sig datorn så ska jag nog kunna roa mig en stund innan läggdags, känns skönt med lite omväxling.

Nu ska jag ta och packa min väska så jag är redo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *