Tankesaknad

Nu är jag på väg söderut igen. Tågar i solsken och läser fina bloggar, ganska bra!

Vet ni vad jag upptäckt dessa dagar på resande fot? Jo. Att jag saknar mina djupa tankar. Att filosofera om livet. Vrida och vända på saker. Lära mig saker som innebär större förståelse för livet. Inse viktigheter. Fylla på bagaget. Det känns som att det varit en lång period där jag inte tagit några som helst nya steg på sådant sätt. Jag har inte vidgat mina vyer eller fått sådan där skön känsla i magen av att man just förstått någon  grymt. Jag saknar det.

Både söndag och måndag har jag haft många fina och bra samtal och jag anar lite att detta är något som kan öppna upp för en ny period av upptäckter i mitt inre och min omgivning. Jag hoppas så innerligt det. Åtminstone ska jag ge mig den på att inte stoppa mina tankar när de vandrar den vägen.

Har ni gjort några viktiga insikter eller upptäckter den senaste tiden? Eller kanske för länge sen? Berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *