Bröllopspresent

Sitter och klurar på bröllopspresent till mina kära vänner som gifter sig på lördag. Och jag brukar vara bra på presenter. Älskar att ge något extra personligt och med tanke bakom. Men jag vet inte om jag haft ovanligt mycket att göra det sista eller vad som hänt för här sitter jag med bara några få dagar kvar och har inte alls fixat något!

Men jag har en liten idé som spirar. Eftersom jag inte är direkt förtjust i att konsumera och gillar att vara kreativ funderar jag på att ge dem en hopplockad favoritbox a la Helena. Alltså samla en massa bra grejer som jag tror att de skulle gilla och som kan få dem att tänka på lilla mig! Då kan de väl inte bli besvikna ;).

Får se hur det blir, ska fundera vidare på detta!

Dessa vore fina på ett bröllop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *