Sjukling

Jag sov så länge jag kunde för att jag igår kände av halsont och tänkte att rejäl sömn kanske råder bot på det hela. Kände mig ganska skaplig när jag steg upp. Ont i halsen men en kry kropp. Det höll tyvärr inte i sig särskilt länge. Nu är jag snorig, har ont i huvudet och det värker i hela kroppen på det där viset så att all energi sinat ut. Kanske är det detta virus som gjort mig lite loj och energilös på sista tiden, bara väntandes på att få attackera hela mig.

Jag har lovat att ta i tu med alla grejer som placerats i mitt barndomsrum, rensa och sortera. Och egentligen tycker jag det är kul att få saker på sin plats och slänga ting jag inte längre behöver. Men med noll energi får vi se hur mycket jag orkar. Ska ta och få i mig lite mat först och sen fundera på saken. Tror jag kommer komma fram till att jag varvar städningen med att se på avsnitt av serien Community, ganska bra deal!

Idag är det åtminstone lite mer sol här och jag hoppas på att sommarvärmen snart återvänder! Denna bild är från när jag spenderade tid i väst och vi satt längs husväggen och stekte.

2 reaktioner på ”Sjukling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *