Känslomänniska

Idag blåser det ordentligt och det speglar litegrann hur jag känner mig. Fast inte riktigt. Grejen är den att mina känslor skiftar hastigt utan att jag kan reda ut varför. Jag känner mig lugn men ändå stressad. Inspirerad men ändå pessimistisk. Mina känslor väljer att inte gå ihop. Och det gör att jag inte vet vart jag har mig själv.

Men jag är av den åsikten att om man känner någon inspirationskänsla så ska man inte låta den gå till spillo. Så jag trotsar pessimismen och jobbar med hemsidan. Just nu försöker jag förbättra vissa sidor rent textmässigt eftersom jag inte är riktigt nöjd. Och så försöker jag kommentera artiklar och bloggar som berör blygsel, introversion och social fobi för att sprida hemsidan. Sprid den gärna ni med! 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *