Fram i bilen

Idag har jag kört långt och på läskiga vägar. Alldeles själv! Och allt gick typ tipptopp. I vanlig ordning fick jag ett gäng bilar efter mig eftersom jag ”dumt” nog tänker att man ska köra lagligt, särskilt om man har prövotid på sitt körkort. Brukar säga högt i bilen att de följer efter mig för att jag kör så himmelens bra! 😉

Jag körde en liten tripp i Östergötland för att hämta min kära lillebror som slutat sin folkhögskola idag. Så på hemvägen hann vi prata en hel del om folkisupplevelser (jag har gått exakt samma folkis som honom fast för tre år sedan) vilket var väldigt trevligt!

Hann även bli prejad av en lastbilsfuling!! Huvva, det var ganska otäckt såhär i efterhand. Jag skulle köra upp på motorvägen och tänkte att lastbilen släpper väl upp mig, men så såg jag att den inte saktade farten utan bara fortsatte gasa. Så jag fick åka på väggrenen eftersom påfarten plötsligt tog slut. Som tur var släppte nästa lastbil upp mig. Konstigt nog fick jag inte panik som jag tycker att jag borde ha fått. Jag svor iofs en del men annars var jag lugn som en filbunke. Mest efteråt som jag blev oroad av vad som hänt.  Tur som korv att det gick bra iaf!

Nu ikväll ska jag ta det mys med pizza och choklad. Hoppas ni också får en fin kväll!

En reaktion på ”Fram i bilen”

  1. Vad jag skrattade gott då jag läste ”Brukar säga högt i bilen att de följer efter mig för att jag kör så himmelens bra”. Jag har själv blivit utnämnd till världens segaste ”bilförare”. En titel att vara stolt över tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *