Tillbaka

Livet kan enkelt ställa sig på ända och få en att behöva gå igenom saker man själv aldrig hade valt. I ett par dagar var det så för mig. Men som tur var löste sig allt på bästa sätt. Så nu är jag här igen, samma gamla vanliga men med ett större bagage av erfarenhet.

Idag ska jag bege mig hem till de östgötska trakterna igen. Det känns fint eftersom jag saknar min familj och skogen. Hoppas jag finner ett lugn i själen där. För just nu är lugnet på vift. Vad gör ni när själen inte hittar sin ro? Jag ska ta mig en sväng till biblioteket och hoppas på lyckan där.

 

2 reaktioner på ”Tillbaka”

  1. Jag önskar jag kunde säga att naturen alltid räddade mig när jag känner mig orolig, himlen, skogen. Men brukar tyvärr sova bort mig från det värsta. Men frisk luft brukar ge en hel del, synd att det ibland är så svårt att ta sig ut (särskilt när man mår lite sämre).

    1. Naturen kan vara väldigt helande. Men ärligt så sover jag också mest när jag mår som sämst. Nu mår jag dock ganska bra igen, funnit lite lugn och sitter i detta nu och väntar på att fredagspizzan ska bli klar! Ska tänka på frisk luft, sno åt mig en nypa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *