Chafför Helena

Idag kära vänner har jag stigit upp 6.30! Det kan jag lova inte händer särskilt ofta. Kan knappt minnas senast faktiskt. Men jag agerar snäll syster och har skjutsat bröder till buss och skola eftersom pappa är på kryssning med jobbet och mamma började tidigt.

Är det något som kan göra mig nervös är det att köra bil bland massa andra trafikanter. Jag kan noja mig innan och tro att jag ska köra in i någon. Och inte blir det bättre av att jag ibland faktiskt strular till det. Idag t ex var jag extremt nära att meja ner grannens brevlåda 😉 Men som tur var smet bilen precis förbi.

Jag tror mest jag är nervös för att jag inte tror att jag är bra på att köra. Jag känner inte att jag riktigt har den erfarenhet som alla andra har, som kört mer än mig. Men samtidigt gör min nervositet mig till en bättre chafför, så länge sen är under kontroll, för då blir jag mer uppmärksam på saker som händer runt omkring. Senare under dagen ska jag köra ända in till stan och parkera och ha mig. Är ganska nervig för det. I alla fall själva parkerandet. Tack för att googlemaps finns så att man kan kolla precis hur man kör 😉

Jag ska fara inåt stan för att jag ska till tåget. Lämnar bilen i stan för pappa kommer hem ikväll. Tåget tar mig först till Jönköping där jag ska möta upp min bror och lämna lite böcker på biblioteket. Sen far jag vidare till David! Saknar honom så det ska bli himla fint.

Funkar internet på resan lär jag höra av mig senare.
Ta hand om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *