Skoskav och bröllop

Nu har jag invigt sommaren med årets första flipflopskoskav. Jag avskyr att bli sådär varm om fötterna så det känns som att de ska brinna upp, vilket mina blir om jag går i mina vanliga skor. Har förgäves letat efter mina joggingskor. De finns ingenstans att finna! Tycks som att det är mycket som försvinner för mig. Mina båda vårjackor är spårlöst försvunna. Likaså två böcker jag vill ha tag på. Och nu mina skor. Hopplöst!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska köpa i bröllopspresent till mina två vänner som gifter sig i juni. Har ni några tips? Jag är helt rådvill. Vill ge något mysigt och personligt fast ändå användbart.

På tal om bröllop så kom jag på att det vore underbart att ta bröllopsbilder i solig trollskog. Det blir så snygga skuggor i skogen som blir väldigt effektfullt. Bilden på skogen nedanför visar lite hur jag menar. Dock ser just denna skog ganska.. stickig ut 😉 Jag skulle hellre vilja ha det trolligt, murrigt, mjukt och grönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *