Om blyghet på Nyhetsmorgon

Hittade just ett intressant klipp från Nyhetsmorgon från förra året där man talade om blygsel. Jag var inte så förhoppningsfull eftersom rubriken var ganska dumt skriven (rubriker och jag tycks inte gå ihop ;)). Men personerna som blev intervjuade, en psykolog och en doktor inom psykologi, svarade väldigt klokt och bra. Särskilt psykologen blev jag så glad av att lyssna på när hon pratade om att man som blyg och känslig ska jobba med sig själv, inte mot. Att vi behöver olika slags personligheter. Den ena programledaren tycker jag också gjorde goda reflektioner såsom att personer som tar mycket plats kan lära sig att lyssna mer och att den sociala pressen i dagens samhälle kanske gör att många som egentligen inte behöver söka hjälp känner att de måste göra det. Värt att titta på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *