Nerpackat

Nu har jag agerat effektiviteten själv och packat ihop väldigt mycket av mitt rum sedan jag kom hem vid åtta. Det är jättenaket och tråkigt! Tidigare var det varmt och mysigt och såg det ut såhär:

Jag trodde aldrig riktigt att jag skulle trivas på detta boende, en korridor. Har som alltid sagt att jag ALDRIG skulle bo i korridor eftersom jag tycker det är så himla jobbigt med nytt folk. Men eftersom jag var tvungen att få tag på ett snabbt, billigt boende med hyfsat bra läge blev det detta som ligger jättecentralt i Jönköping. Och visst att jag har tyckt att det varit lite jobbigt då jag vissa dagar inte alls vill träffa någon. Och att aldrig veta om man kan få laga mat i fred. Eller detta strul med att dela badrum. Men det har faktiskt gått bra eftersom det bor bra folk här som jag tycker om allihopa. Hade jag inte trivts med dem hade korridortiden blivit väldigt jobbig. Men man ska ha tur ibland :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *