Kattkarl’n

Som ni redan förstått bor världens finaste katt här 🙂 En svartvit stilig karl. Ganska försynt, himla charmig, söt, rolig och mjuk! Tyvärr är jag allergisk mot allt med päls… Så för att jag och kattkarl’n ska kunna vistas under samma tak får han duscha. Och huvva vad han inte tycker det är roligt! Man hör från badrummet hur han mjauar sådär långt och lidsamt kraken.

Men sen efteråt, när han är sådär dyblöt och übersöt, så blir han som vanligt igen och är inte sur eller långsint alls. Dessutom får han ju hålla på med en av sina favoritsysselsättningar i timmar efteråt, nämligen tvätta och slicka sig! 😉 Lite ironiskt men han vill såklart lukta som en kattkarl sig bör innan han beger sig ut och ska visa upp sig som kvarterets stiligaste och mest väldoftande katt!

Här är en bild på finaste katten när han äntligen slapp ut från badrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *